Luca Veiligheidsspiegel Auto - Zon

Luca Zon is een luxe veiligheidsspiegel, met een grote, bolle spiegel. Deze zon van 100% polyester is op meerdere manieren te bevestigen en blijft goed zitten. Via de achteruitkijkspiegel en de veiligheidsspiegel hebben de bestuurder en de baby op de achterbank contact met elkaar, zonder dat de bestuurder zich hoeft om te draaien. Daarbij ziet de spiegel in de vorm van een zon er leuk uit voor je baby.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 24,95
Luca

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Een luxe versie van een veiligheidsspiegel voor je baby. Hiermee houd je tijdens het rijden direct contact met je baby. Dit is van groot belang voor de baby, omdat deze zich op zijn gemak zal voelen wanneer hij of zij een ouder ziet. Ook voor jezelf is het heel erg fijn natuurlijk om je baby in de gaten te kunnen houden.

Deze vrolijke zon heeft in het midden een grote spiegel met een doorsnede van maar liefst 18 cm. Over de spiegel zit voor de veiligheid een beschermlaag, zodat de spiegel voor levering niet beschadigt (deze laag moet worden verwijderd voor gebruik). Aan de achterkant van de zon zit een zandzak. Hang de zandzak over de autostoel en hij blijft met gemak hangen door het gewicht van het zand en door de grip onder de flap en de zandzak. Voor extra veiligheid kun je de flap vastmaken aan een band onder de zon. Daarnaast kun je het zonnetje ook zelf ergens ophangen aan de lus die boven de flap zit.

Hoe werkt de veiligheidsspiegel

Wanneer de spiegel is geplaatst, kan de bestuurder via de achteruitkijkspiegel in de spiegel van de zon kijken en daarin het spiegelbeeld van de baby zien. Dit is een makkelijke manier van contact houden aangezien het alternatief vaak is dat je continu moet omdraaien.

Baby's tot 13 kg zitten tegen de rijrichting in op de achterbank. Dit laatste hoeft niet per se wanneer de airbag is uitgeschakeld. Door de bolling in de veiligheidsspiegel kan je baby niet alleen het gezicht van jou zien, maar ook dat van zichzelf.

In de video hieronder zie je een voorbeeld van Luca Hondje. De Zon werkt hetzelfde, hij ziet er alleen anders uit qua ontwerp.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Luca Veiligheidsspiegel Auto - Zon

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen