Actie

Goldbug Veiligheidsspiegel Auto - Roze Aapje

Let op uw kind tijdens het autorijden.


Zit uw kleintje op de achterbank in het autostoeltje, netjes als voorgeschreven voor de leeftijd tegen de rijrichting in? Dat is de veiligste oplossing, maar u wilt ook contact kunnen hebben met uw baby. Zonder u continu om te hoeven draaien natuurlijk, anders brengt u uzelf en uw baby alsnog in gevaar. Met deze roze veiligheidsspiegel houdt u contact zonder om te hoeven kijken.

Over de spiegel zit een beschermfolie. Dat zit er op voor bescherming tijdens transport en verwijder je voor gebruik.

Beschikbaarheid: op voorraad

Normale prijs: € 14,95

Special Price € 7,50

Goldbug

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Dit roze aapje is zowel te bevestigen op een manier waarop u contact met uw kleintje houdt als op een manier waarbij uw kleintje zichzelf kan zien in de spiegel. Baby's zijn nu eenmaal heel erg geïnteresseerd in (hun eigen) spiegelbeelden.

Wilt u weg met de auto? En is uw baby nog van het gewicht tot 13 kg, dat het tegen de rijrichting in moet zitten? Wanneer uw baby op de achterbank zit en dan ook nog een achterstevoren, is het haast onmogelijk om visueel contact te houden zonder u in rare bochten te wringen over de achterbank. Daar heeft dit roze aapje iets op bedacht! Bevestig hem met de band aan de stoel, zodat het spiegeltje boven uw baby hangt. Wanneer u nu zelf in de auto stapt, kunt u via uw eigen achteruitkijkspiegel in de veiligheidsspiegel van het roze aapje kijken. In dat spiegelbeeld ziet u dan weer het gezichtje van uw baby! Zo houd u op een veilige manier contact tijdens het autorijden.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Goldbug Veiligheidsspiegel Auto - Roze Aapje

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen