Luca Veiligheidsspiegel Auto - Hondje

Luca is een luxe veiligheidsspiegel, met een grote, bolle spiegel. Dit hondje van 100% polyester is op meerdere manieren te bevestigen en blijft zeer goed zitten. Via de achteruitkijkspiegel en de veiligheidsspiegel hebben de bestuurder van de auto en de baby op de achterbank contact, zonder dat de bestuurder zich continu moet omdraaien. Daarbij ziet Luca er leuk uit voor je baby.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 24,95
Luca

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Een echte luxe versie van een veiligheidsspiegel voor baby's. Hiermee houd je, ook tijdens het autorijden, contact met je baby. Dit is van belang voor de baby, omdat deze zich op zijn gemak zal voelen wanneer hij of zij een ouder ziet. Ook voor jezelf is het fijn om je baby in de gaten te kunnen houden natuurlijk.

Luca is een lieve hond met een spiegel op zijn buik met een doorsnede van 18 cm. Over de spiegel zit een beschermlaag, zodat de spiegel voor levering niet beschadigd. (Deze laag moet worden verwijderd voor gebruik.) Luca heeft op zijn rug een flap hangen met daaraan een zandzak. Hang de zandzak over de autostoel (of een ander voorwerp) en hij blijft met gemak hangen door het gewicht van het zakje en door de grip onder de flap en de zandzak. Voor extra veiligheid kun je deze flap ook vastmaken aan een band van onder Luca. Daarnaast kun je Luca ook nog eens zelf ergens ophangen aan de lus die boven de flap zit.

Maar hoe werkt die veiligheidsspiegel dan?

Wanneer Luca is bevestigd, kan de bestuurder van de auto via zijn achteruitkijkspiegel in Luca's spiegel kijken en daar het spiegelbeeld van de baby in zien. Dit is een gemakkelijke manier van contact houden aangezien het alternatief vaak is dat de bestuurder zich continu moet omdraaien.

Baby's tot 13 kg zitten tegen de rijrichting in op de achterbank. Dit laatste hoeft niet per se wanneer de airbag is uitgeschakeld. Door de bolling in de veiligheidsspiegel kan je baby niet alleen de bestuurder zijn gezicht zien, maar ook dat van zichzelf.

Beoordelen

Klantenbeoordelingen (1)

veiligheidsspiegel Auto- hondjeReview door meta
Mijn kinderen en hun vrienden vinden dit een heel goed ¨produkt.
Vr. gr. oma Metthues. (Geplaatst op 23-06-2012)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Luca Veiligheidsspiegel Auto - Hondje

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen