Actie

Goldbug Veiligheidsspiegel Auto - Bruin Beertje

Let op uw kind tijdens het autorijden.


Hij is weer op voorraad! Het populaire bruine beertje voor in de auto! En om dit te vieren geven we een fikse korting van maar liefst 33%!


Baby op de achterbank? Met deze veiligheidsspiegel houdt u contact met uw baby tijdens het autorijden. Dit contact tussen u en uw baby is belangrijk, want uw baby zal zich meestal vrij rustig houden als hij of zij ziet dat u in de buurt bent. Bovendien zit er een leuk aapje om de veiligheidsspiegel heen.

Over de spiegel zit een beschermfolie. Dat zit er op voor bescherming tijdens transport en verwijder je voor gebruik.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 14,95

Special Price € 12,95

Goldbug

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

LET OP: Op de afbeelding wordt een aapje weergegeven, het product echter is een beertje. Het beertje is lichter bruin. 

Wanneer u even met de auto weg moet, zet u uw baby goed vast achterin de auto. In het kinderzitje. Baby's tot 13 kg moeten tegen de rijrichting in worden geplaatst. Kinderen die achterstevoren in de auto zitten, mogen niet op de voorbank zitten wanneer de airbag aanstaat. Het is natuurlijk vervelend als uw baby op de achterbank in het kinderzitje zit, met zijn gezicht niet naar voren toe. U kunt uw kind dan niet zien zonder u continu om te draaien. Dat omdraaien is gevaarlijk in het verkeer.

Een simpele oplossing voor dit probleem is deze veiligheidsspiegel. U bevestigt hem boven uw baby, op het hoofdkussen van de autostoel. Aan het beertje zit een lange, verstelbare band met een clip, zodat de veiligheidsspiegel gemakkelijk te bevestigen is. De bestuurder van de auto hoeft nu alleen nog in zijn achteruitkijkspiegel te kijken. In deze spiegel zie je de weerspiegeling van uw baby in de veiligheidsspiegel. Het is eigenlijk gewoon een spiegelspel. Deze versie van de veiligheidsspiegel ziet er alleen wat leuker voor uw baby. De veiligheidsspiegel is een bruin beertje met beige gezichtje.

Dit bruine beertje is natuurlijk ook zo te bevestigen dat de baby zichzelf ziet in de veiligheidsspiegel. Zoals u vast al gemerkt hebt, zijn baby's zeer gefascineerd door spiegelbeelden.

Beoordelen

Klantenbeoordelingen (1)

Goede serviceReview door H. Meulman
Ondanks helaas niet leverbaar produkt, prima aanbod voor alternatief met snelle levering. Top service ! (Geplaatst op 09-09-2011)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Goldbug Veiligheidsspiegel Auto - Bruin Beertje

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen