Zwemaccessoires

Het klinkt vast bekend in uw oren; uw kinderen willen de vaak onhandige zwembandjes zo snel mogelijk uitdoen. Voor uw kind zijn de zwembandjes vervelend en ze kunnen hierdoor niet goed bewegen in het water. Ook kunnen kinderen zwembandjes vaak zelf afdoen.

Met een zwemvest heeft uw kindje hier geen last meer van! Het zwemvest zit prettig en uw kind kan zich weer vrij bewegen in het water! Ook zit het gespje van het zwemvest meer naar de zijkant, zodat uw kind het minder makkelijk zelf los kan maken!

Uw kind kan weer heerlijk zwemmen en u hoeft zich al een stuk minder zorgen te maken met het zwemvest! Ook zijn er verschillende drijfpakjes beschikbaar waardoor uw kindje ook goed blijft drijven in het water!

Gave zwem- en zonnebrillen!

Om uw kindje zijn of haar oogjes te beschermen tegen chloor of tegen zonnestralen hebben wij leuke zwem- en zonnebrillen. Met deze brillen kan uw kindje lekker onder water zwemmen en toch alles bekijken. Ook kan uw kindje lekker op het zwembad of op het strand genieten van de zon zonder hier verblind door te worden.

In deze categorie zijn helaas geen producten...