Vakantie en Onderweg

Goldbug harness buddy beertjeOnwijs handig voor op vakantie of onderweg!

We zijn met onze kinderen vaak onderweg. Het is belangrijk dat uw baby lekker comfortabel in de kinderwagen kan liggen, zonder dat uw baby’tje last heeft van de zon of regen. Hiervoor hebben we de handige Dooky die uw kleintje hier allemaal tegen beschermt!

Ruim dat speelgoed toch eens op!

Als u juist veel onderweg bent met de auto kent u het vast wel, uw kinderen beginnen zich te vervelen op de achterbank en de rit lijkt hierdoor alleen maar langer te duren. Vaak ligt er veel speelgoed en andere spullen los in de auto om ze bezig te houden. Om hier toch een beetje orde in te krijgen is het handig om een van de opbergers in de auto te plaatsen. Je hebt zo bijvoorbeeld een handige autostoelbeschermer en opberger in één! En als de kinderen na al het spelen moe zijn kunnen ze lekker wegkruipen onder een zacht en warm fleecedekentje met een stoere leeuw erop.

Een handige stoelverhoger om mee te nemen

Als uw kindje al zelfstandig kan zitten, is een stoelverhoger ideaal om je kindje comfortabel en veilig op te zetten. Hiermee voorkom je ook al het gedoe met de kinderstoelen in een restaurant en op vakantie. Tevens is de stoelverhoger om te toveren in een tas, dus handig om mee te nemen!

Loop uw kindje regelmatig weg en bent u opzoek naar de oplossing? Neem dan eens een kijkje bij onze kindertuigjes

 

Artikelen 1 tot 16 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 16 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3