Goldbug Universele hoes Autostoeltje - Grijs

Deze hoes beschermt uw autostoeltje, zodat hij niet onder de vlekken komt te zitten. De hoes kan in de wasmachine en in de droger. Zoals de naam als zegt is deze hoes universeel en past hij op bijna ieder autostoeltje. Of hij nu een 3-puntsgordel of een 5-puntsgordel heeft, hij beschermt ze allemaal tegen vlekken.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 24,95
Goldbug

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Bescherming voor autostoeltjes. Die stoeltjes moeten natuurlijk wel een flinke tijd kunnen meegaan. Kinderen gooien nog wel eens per ongeluk iets omver of veroorzaken op een andere manier vlekken. Kan gebeuren natuurlijk. Op een autostoeltje is het toch niet zo handig, aangezien je die niet even in de wasmachine kunt gooien. Een simpele oplossing voor dit probleem is deze hoes. U kunt de hoes makkelijk om bijna ieder autostoeltje doen. De hoes is namelijk, op zijn simpelst gezegd, een soort grote zak met een elastiek. Die 'zak' is mooi voorgevormd voor autostoeltjes. De hoes zal dus goed aansluiten.

In het midden van de hoes zit een rechthoekige strook, die je aan 3 kanten volledig los kunt maken en dus weg kunt klappen. Dit is misschien handig als u de hoes om het autostoeltje wilt doen, omdat u dan precies kunt zien wat u aan het doen bent. De hoes past zowel op stoeltjes met een 3-puntsgordel als op stoeltjes met een 5-puntsgordel. Wanneer u alle gordels dan gevonden heeft, zitten er in de hoes gaten die ruim genoeg zijn om de gordels doorheen te halen. 2 in de bovenhoeken van de rechthoekige strook, 2 in de onderhoeken en 1 onder in het midden van de rechthoekige strook.

De buitenkant van de hoes, waar uw kind op ligt, is gemaakt van katoen. Het geheel kan (koud) in de wasmachine gewassen worden en kan zelfs in de droger.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Goldbug Universele hoes Autostoeltje - Grijs

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen