Doobuddies en stickers

Soms is het moeilijk om uw kind wat aan of af te leren in de eerste levensjaren. Er zijn kindjes die moeite hebben met aankleden, zindelijk worden, slapen, opruimen, eten of nog steeds op hun speentje sabbelen. Is straf dan de juiste oplossing? Wij van Kinder-produkten geloven daar niet in, wij geloven dat motivatie eerder helpt!

Motiveer uw kindje met de Doobuddies!

Om uw kindje te motiveren om iets (af) te leren hebben wij leuke DooBuddies! Dit zijn leuke posters met voorleesboekjes zodat u uw kleintje kunt motiveren om bijvoorbeeld op tijd te gaan slapen, of zijn of haar kamertje op te ruimen! Uw kleintje kan zelf de plaatjes openkrassen als hij of zij iets goed doet, en u kunt de leuke verhaaltjes uit het boekje voorlezen. De Doobuddies zijn leuk voor ouder en kind!

Het verschil leren tussen links en rechts!

Het kan voor kindjes moeilijk zijn om het verschil te leren tussen links en rechts. Met de stickers van Mom Invented is dit makkelijk te leren! De stickers plakt u in de schoentjes van uw kindje. Kijken de hondjes elkaar aan? Dan zitten ze goed! Leren wordt zo een stuk leuker!

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina