Leuk leren!

Vooral in de eerste jaren van uw kleintjes leven is het belangrijk dat zij bepaalde dingen leren. Het is namelijk niet fijn wanneer uw kindje zijn of haar schoentjes verkeerd aanheeft en aan het eind van de dag zere voetjes heeft. Ook zit u er natuurlijk zelf niet op te wachten wanneer de kleine dreumes al vroeg in de ochtend naast uw bed staat om te vragen of hij of zij er al uit mag komen.

Makkelijk van alles leren!

Om uw kinderen al vroeg goed op weg te helpen om nieuwe dingetjes te leren heeft kinder-produkten een aantal handige oplossingen voor de alledaagse problemen. Met de handige kinderwekkers kunnen kinderen makkelijk zien of ze nog eventjes in bed moeten blijven liggen of dat ze er al uit mogen!

Ook kunt u makkelijk uw kindje leren opruimen, slapen, aankleden, zindelijk worden en noem maar op! Met de DooBuddies beloningskaarten wordt het harstikke leuk om te leren. Als uw kindje goed gedraag vertoond mag hij of zij een leuke afbeelding openkrassen! En als extraatje zijn er ook nog eens leuke verrassingen op de website te vinden! Dat is nou toch eens leuk leren!

Naast deze producten zijn er nog een tal van andere leuke producten die het uw kleintje een stuk makkelijker maakt! 

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina