Actie

Jelmer Zijlstra FLAP Bruin

FLAP is een knuffel uit de Jelmer Zijlstra collectie; eigentijds design voor kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar. FLAP gaat zoveel mogelijk op de belevingswereld van het kind in. Een belangrijk uitgangspunt voor kinderproducten is het spelenderwijs zelf van alles ontdekken.

Beschikbaarheid: op voorraad

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 16,20

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

FLAP van Jelmer Zijlstra

FLAP gaat leven door wat een kind er allemaal meedoet, namelijk het scheppen van hun eigen droomwereld. Ze moet de kinderen onder dompelen in een eigen bezigheid, zodat ze totaal in iets op gaan. Het gaat om doen, kijken en dromen. De basisvorm lijkt op een uitgeFLAPt atonium. Kinderen kunnen bijvoorbeeld hiervan een levende octopus, een ruimteschip of een speelobject maken om mee te vouwen, knopen in te maken, eindeloos aan elkaar te rijgen enzovoort. Flap is verkrijgbaar in: rood, grasgroen, rose, wit en donkerbruin. NB.: Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN71.

Jelmer Zijlstra: "Het doel van mijn collectie is vooral het prikkelen van de kinderfantasie, het spelenderwijs vaardigheden ontwikkelen en het `zelf doen` stimuleren. De collectie moet de blijheid en gretigheid van kinderen in hun spel stimuleren. Ik wil kinderen in het gebruik van mijn producten aanzetten tot improviseren en ontdekken."

FLAP is winnaar van de KEK Trend Award 2007, categorie Uniek Kinderdesign.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Jelmer Zijlstra FLAP Bruin

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen