Mom Invented Shoe Clues – Set van 3 paar

Leer uw kind zijn of haar schoentjes aan te trekken.


Geef uw kind de mogelijkheid zelf te leren. Een uitdaging als de juiste schoen aan doen aan de juiste voet kan lastig zijn. Met deze schoenenhulp “Shoe Clues” kunt u uw kind op weg helpen, zonder dat zij het idee krijgen dat hij of zij het probleem niet zelf oplost. De stickers van “Shoe Clues” zijn scheur- en vochtbestendig en helpen uw kind links van rechts te onderscheiden!

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 2,95
Mom Invented

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Kinderen willen graag dingen zelf doen. Zelf nieuwe dingen ontdekken! Toch kost schoenen aantrekken meer moeite dan het eigenlijk waard is voor het leerproces. Het is goed om kinderen proefondervindelijk - dus door zelf dingen te testen - te laten leren. Ze moeten alleen niet voor te grote uitdagingen komen te staan. Om uw kinderen een duwtje in de goede richting te geven, maar ze toch zelf hun eigen schoenen te laten aantrekken, gebruikt u de schoenenhulp “Shoe Clues”. In een pakketje zitten 3 paar stickers met leuke diertjes.

Neem bijvoorbeeld het setje van de hondjes. De linkersticker heeft een groen bolletje met “L” er op afgedrukt en een hondje dat naar rechts kijkt. Het hondje kijkt namelijk naar het hondje van de rechtersticker. Op de rechtersticker kijkt het hondje natuurlijk naar links en is in een rode stip een “R” afgedrukt. De stickers plakt u aan de binnenkant van de schoen, op hakhoogte, op de zool. De opdracht voor uw kind is dan om de schoenen zo aan te trekken dat je diertjes naar elkaar kijken. Wanneer uw kind zijn of haar schoentjes aan heeft zijn de stickers niet meer zichtbaar.

Aangezien het wel een kwetsbare plek is voor de stickers is er extra gelet op de kwaliteit ervan. De stickers zijn niet van papier, maar van een sterker materiaal gemaakt, zijn bestand tegen vocht en zullen niet scheuren.

Beoordelen

Klantenbeoordelingen (1)

Het werkt echtReview door Wendy
Ik heb deze Shoe Clues gekocht voor mijn zoontje van 5. Hij had nogal eens last van "pipo voeten", vooral als hij op school gym had gehad en zelf zijn schoenen weer aan moest doen.
Met deze leuke stickertjes is dat probleem opgelost, en hij vindt het nog leuk ook.
De stickers zijn makkelijk te bevestigen, en zitten stevig vast.
Al met al ben ik erg tevreden over dit product. (Geplaatst op 09-09-2011)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Mom Invented Shoe Clues – Set van 3 paar

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen