Mom Invented Tinkle Targets – Transport – Set 15 stuks

Wilt u voortaan de wc schoonhouden nadat uw zoontje naar de wc is geweest? En goed leren plassen daarbij ook nog eens leuker voor hem maken? Dat kan met deze Tinkle Targets: stoere plaatjes die je kind uitdagen in de wc te plassen! De Tinkle Targets zijn gemakkelijk te plaatsen en gewoon door te spoelen.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 2,95
Mom Invented

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Met het plashulpje “Tinkle Targets” kunt u uw zoon snel en spelenderwijs goed leren plassen. Door uw kind een speelse uitdaging te geven, zal hij eerder bereidt zijn er zijn best voor te doen. Ook door een gericht en duidelijk doel te stellen, maakt u het leren plassen makkelijker voor de jongen. Heeft u dus geen zin meer in een wc die volledig onder de viezigheid zit en die na iedere plasbeurt schoongemaakt moet worden? Dan is het plashulpje “Tinkle Targets” wat voor u. 

Een pakje bevat 15 Tinkle Targets. Dit pakje heeft als thema "transport" en heeft 5 plaatjes van een raket, een motor en een raceauto. Het doel is dat uw zoontje op het plaatje richt en zo netjes in de wc plast. In het midden van de plaatjes zit een gat, wat natuurlijk een topscore zou opleveren mocht het lukken daar doorheen te plassen! De Tinkle Targets zijn gemaakt van materiaal dat je gewoon kunt doorspoelen. Na gebruik dus geen viezigheid. Dat zou ook een beetje raar zijn, aangezien de Tinkle Targets er juist voor bedoeld zijn om de wc schoon te houden.

Het plaatsen van de Tinkle Targets gaat gemakkelijk door de twee extra flapjes aan de zijkant van het papiertje. U hoeft alleen die flapjes vast te houden en het papier op het water in de wc leggen.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Mom Invented Tinkle Targets – Transport – Set 15 stuks

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen