Mom Invented Tinkle Targets - Sport – Set 15 stuks

Leer jongens goed plassen, zodat u de wc niet hoeft schoon te maken.


Met de sport-“Tinkle Targets” kunt u jongens goed leren plassen zodat u nooit meer de wc schoon hoeft te maken omdat alles onder zit. Gericht plassen wordt makkelijker doordat u van goed plassen iets leuks maakt. De Tinkle Targets leg u op het water in de wc met gebruik van twee flapjes zodat u zelf ook schoon blijft. Na gebruik kunnen de Tinkle Targets gewoon mee worden doorgespoeld.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 2,95
Mom Invented

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Met het plashulpje “Tinkle Targets” kunt u uw zoon snel en spelenderwijs goed leren plassen. Door uw kind een speelse uitdaging te geven, zal hij eerder bereidt zijn er zijn best voor te doen. Ook door een gericht en duidelijk doel te stellen, maakt u het leren plassen makkelijker voor de jongen. Heeft u dus geen zin meer in een wc die volledig onder de viezigheid zit en die na iedere plasbeurt schoongemaakt moet worden? Dan is het plashulpje “Tinkle Targets” wat voor u. 

Een pakje bevat 15 Tinkle Targets. Dit pakje heeft als thema "transport" en heeft 5 plaatjes van een raket, een motor en een raceauto. Het doel is dat uw zoontje op het plaatje richt en zo netjes in de wc plast. In het midden van de plaatjes zit een gat, wat natuurlijk een topscore zou opleveren mocht het lukken daar doorheen te plassen! De Tinkle Targets zijn gemaakt van materiaal dat je gewoon kunt doorspoelen. Na gebruik dus geen viezigheid. Dat zou ook een beetje raar zijn, aangezien de Tinkle Targets er juist voor bedoeld zijn om de wc schoon te houden.

Het plaatsen van de Tinkle Targets gaat gemakkelijk door de twee extra flapjes aan de zijkant van het papiertje. U hoeft alleen die flapjes vast te houden en het papier op het water in de wc leggen.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Mom Invented Tinkle Targets - Sport – Set 15 stuks

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen