Goldbug Luchtige Autostoel- en buggy verkleiner - Lichtblauw

Kies voor comfortabel vervoer voor je baby en een gerust gevoel voor jezelf. De luchtige autostoel- en buggy verkleiner bestaat uit een hoofdsteun met bodem die je baby beschermen tegen stoten en hem of haar daarnaast voorzien van genoeg koelte. De manier waarop beide onderdelen zijn opgebouwd zorgen namelijk voor ventilatie. Dit pakket is daardoor ook zeer geschikt voor de zomer.

Let op, kleur op foto klopt niet. Dit artikel wordt geleverd in lichtblauw

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 14,95
Goldbug

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Deze hoofdsteun ondersteunt het hoofd en houdt je baby koel. De blauwe band om het hoofdje van je baby zorgt ervoor dat ervoor dat het hoofdje nergens tegen aan kan knallen. Dat risico wil je namelijk niet lopen aangezien hoofdjes van baby's zeer kwetsbaar zijn. De dikke schuimlaag vangt het hoofdje op bij onverwachtse snelle bewegingen. Het geeft een zachte vering, zodat je baby nergens last van zal hebben.

De hoofdsteun past in autostoeltjes, de buggy en de Maxi Cosi. Hij blijft vanzelf zitten. Dit komt doordat de hoofdsteun vast zit aan een zachte bodem waarin gaten zijn gemaakt voor de gordels. De bodem is geruit gestikt en voelt aan als een dun matrasje opgebouwd uit kleine kussens. Het handige en luxueuze aan dit pakket is de ventilatie. Zowel de hoofdsteun als de bodem is zo gemaakt dat het genoeg lucht door kan laten. Desondanks blijft de hoofdsteun stevig en veilig voor je baby.

Deze luchtige autostoel- en buggy verkleiner heeft een blau hoofdstuk. Hij is geschikt om in de wasmachine en droger te gaan. Afmetingen: 24x50cm. De hoofdsteun is 8cm hoog en telt 5cm in dikte.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Goldbug Luchtige Autostoel- en buggy verkleiner - Lichtblauw

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen