Knuffeltuigjes

Peuters vinden het heerlijk om lekker rond te lopen en om op avontuur te gaan! Voor mama en papa is het moeilijk om de kleine steeds in de gaten te houden. Het kan gebeuren dat u de kleine net even een paar seconden uit het oog verliest en u hem of haar dan even niet meer ziet. Om dit te voorkomen hebben wij de ideale oplossing!

Wilt u liever niet een polstuigje of looptuigje? Neem dan een knuffeltuigje! Het knuffeltuigje bestaat uit een knuffeltje, die tevens ook een rugzakje is, met daaraan een één meter lange veiligheidsriem die mama of papa vast kan houden. De veiligheidsriem lijkt op de staart van het knuffeltje, dus het is ook nog eens super schattig! Het staartje is makkelijk van het knuffeltuigje af te halen, dus uw kleintje heeft er een zacht en leuk knuffeltje bij!

Op avontuur zonder zorgen

Omdat het veiligheidsriempje één meter lang is, heeft uw kleintje toch voldoende bewegingsruimte om lekker op avontuur te gaan. Mama en papa kunnen hem of haar alsnog goed in de gaten houden, en ook nog een beetje zien van de omgeving.  

In deze categorie zijn helaas geen producten...