Kindertuigjes

Veiligheid staat altijd voorop als het gaat om uw kids, ook onderweg!

We zijn met onze kinderen vaak onderweg. Het kan dan weleens gebeuren dat u in een drukke omgeving bent en u uw kindje opeens niet meer ziet en dat hij of zij is weggelopen. Daarvoor hebben we handige producten zoals een polstuigje, een looptuigje of een tuigje met een knuffeltje. Deze kindertuigjes zijn handig te gebruiken in een drukke winkelstraat, op het vliegveld of een ander plek waar u uw kindje kwijt zou kunnen raken.

Met een knuffeltuigje heeft u altijd uw kindje bij en uw kindje heeft altijd zijn knuffeltje bij! De kindertuigjes zijn er in verschillende kleuren en maten. We hebben ze van verschillende merken zoals van Clippasafe of Goldbug. Er zijn ook handige infobandjes met leuke prints die uw kindje om zijn polsje kan dragen en waarop zijn naam en uw telefoonnummer staat. Erg handig voor een dagje uit of op het strand! Niet alleen heel handig voor uw kind, maar ook een geruststelling voor u!

Zo kun je met een gerust hart op pad! 

Kindertuigjes vindt u hier in alle soorten en maten. Perfect om de kleine dichtbij te houden maar hem of haar toch de geliefde bewegingsvrijheid te geven! Op weg met de auto of buggy? Zie onze auto- en kinderwagen-accessoires die bij elke situatie van pas komen!

Is uw kindje al wat ouder? Bekijk dan onze zwemcollectie en coole rugzakjes!

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina