Goldbug Harness Buddy - Aapje Bruin

Is uw peuter weer eens op ontdekkingstocht gegaan? Geweldig die activiteit, maar wat minder als het betekent dat je iedere keer de volledige supermarkt, kermis of misschien wel het vliegveld af moet gaan zoeken opzoek naar je verloren kind. Om te voorkomen dat uw peuter wegloopt en hem of haar toch de vrijheid te geven om zelf te stappen, is er nu de Harness Budy in de vorm van een aapje ontworpen. Een leuke rugzak dat tegelijkertijd een kindertuigje is.


LET OP: VANAF BEGIN 2014 HEBBEN DE MEESTE HARNESS BUDDIES IN PLAATS VAN 2 GESPEN MAAR 1 GESP!


Kijk hier voor de maatvoering.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95
Goldbug

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Peuters willen nieuwe dingen zien! Ze stappen en stappen en draaien zich na een tijdje om ... mama? papa?

Ontdekken is leuk voor peuters, totdat ze opeens niet meer weten waar ze heen moeten en waar papa of mama is. De meeste ouders houden daarom maar het handje van hun kind goed vast, of proberen ze simpelweg continu in de gaten te houden. Dat is nog knap lastig en daarom zijn er nu deze rugzak tuigjes. Dit aapje is niet alleen leuk voor je peuter, maar zorgt ook dat je peuter maximaal een meter van je af kan staan. Hij zal dus zelf kunnen stappen, maar niet weg kunnen lopen.

Er zijn genoeg mensen die het niet prettig vinden voor kinderen, als ze een kindertuigje moeten dragen. Maar niet alleen hebben de kinderen nauwelijks door dat ze niet ver van hun ouder vandaan kunnen, ze vinden de rugzak ook leuk. Niet zo gek natuurlijk, nu kunnen ze zelf stappen en daarbij krijgen ze ook nog eens een knuffel.

Het aapje is in principe gewoon een rugzakje, met twee extra gespen die om het bovenlijf van je peuter vastgeklikt kunnen worden. Alle gespen kunnen versteld worden, zodat het aapje comfortabel zit. Het rugzak tuigje is nog geen 30cm en erg licht. In plaats van een vaste staart, heeft deze aap een gesp achter waaraan de staart kan worden vastgeklikt. De staart is 1 meter lang en heeft aan het uiteinde een handvat.

Bij deze uitvoering hebben we de leverancier de verpakking laten minimaliseren om het milieu en kosten te besparen, en dat zie je ook weer terug in de hele lage prijs. Ons voordeel is klantvoordeel!

Beoordelen

Klantenbeoordelingen (12)

mama en kind blij met de aap!Review door Esther
Algemeen
Ideaal ding! Mijn zeer ondernemende zoontje hoeft nu niet meer de hele tijd aan de hand te worden genomen. Hij loopt mee en als ie toch de benen neemt trek ik de aap even aan de staart. Erg veel bekijks mee. Als we naar buiten gaan pakt hij nu zn jas en.. zn aapjes-rugzak! (Geplaatst op 31-07-2013)
mama en kind blij met de aap!Review door Esther
Algemeen
Ideaal ding! Mijn zeer ondernemende zoontje hoeft nu niet meer de hele tijd aan de hand te worden genomen. Hij loopt mee en als ie toch de benen neemt trek ik de aap even aaan de staart. Erg veel bekijks mee. Als we naar buiten gaan pakt hij nu zn jas en.. zn aapjes-rugzak! (Geplaatst op 31-07-2013)
VrijheidReview door Janneke
Algemeen
Het tuigje ziet er heel leuk uit en is superfunctioneel: het geeft mijn zoontje van 20 maanden veel vrijheid. Aan de hand lopen wil hij niet en dankzij dit tuigje kunnen we hem toch laten lopen. Wel moet hij dan in een brave bui zijn. Te eigenwijze kindjes gaan, met of zonder tuigje, toch wel hun eigen weg en dan blijft een wagen met riempjes handig :)
Veel leuke reacties van mensen op straat (Geplaatst op 01-07-2013)
Wat een uitvinding!Review door Irene Stokker
Algemeen
Binnenkort gaan wij naar Disneyland, ons zoontje van 2,5 jaar is helemaal gek op alles van Disney. Hij is daarnaast een grote druktemaker en zit behoorlijk in de peuterpuberteit. En in de buggy zitten is ook niet altijd een succes. We zijn dan ook van mening dat een tuigje een veilige oplossing is. Maar wat is dit een super tuigje. Ons zoontje is dol op het aapje. Hij heeft hem een keer een halve dag gedragen (zonder tuigje) en zat gewoon lekker te spelen in de tuin. Het is echt een vriendje en draagt hem met veel plezier. (Geplaatst op 06-06-2013)
Goldbug harness chimpanseeReview door Marloes
Algemeen
Ontzettend leuk en handig tuigje. Gaan we veel plezier aan beleven!! (Geplaatst op 30-05-2013)
Onwijs handig en leuk!Review door Ing
Algemeen
Gekocht vd vakantie en het is ideaal!
Ons zoontje wil het aapje ook erg graag op zijn rug en vind het ontzettend leuk (Geplaatst op 22-05-2013)
Gewoonweg SUPER!!Review door C Francissen
Algemeen
Onze kleine man, Steyn van 18 maanden vind het super als hij zijn "Aap" op zijn rug mag......
Veel bekijks hoort er bij....echt fantastisch!! (Geplaatst op 11-03-2013)
Fantastische uitvinding!Review door Ingrid
Algemeen
Wat een geweldige uitvinding, deze apen-rugzak-tuigjes! Onze ondernemende tweeling vindt het geweldig om te dragen en om mee te knuffelen in bijv. auto. Erg blij mee! (Geplaatst op 02-10-2012)
De perfecte oplossing!Review door Lindsey
Onze kleine ontdekker vindt het niet belangrijk in de buurt van mama of papa te blijven... dit geeft toch weer iets meer vrijheid dan de hele tijd een hand te moeten geven en zeker beter dan vastgeriemd in de buggy te moeten zitten! (Geplaatst op 11-06-2012)
ideaal voor tweeling!Review door Kris
Ik heb 2 zulke aapjes gekocht voor mijn tweeling van 18 maanden. Dé oplossing voor avontuurlijke peuters! Een aanrader voor iedereen! :-) (Geplaatst op 16-04-2012)
LeukReview door Jessi Vollebregt
Heel erg handig dit tuigje en ziet er ook nog leuk uit (Geplaatst op 09-09-2011)
GeweldigReview door PG Liefting
Helemaal geweldig wat een succes ze vind het heel leuk om met de rugzak te lopen,hij rugzakje ligt zelfs in haar bedje,en loopt heel parmantig mee,veilig en helemaal top,groetjes van een blij kind en oma (Geplaatst op 09-09-2011)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Goldbug Harness Buddy - Aapje Bruin

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: