Buddy Gelpack Hartje

Dit hartje is niet alleen een lieve troost, maar verlicht ook letterlijk de pijn van je kind. Buddy kan zowel koelen als warm houden. Hij helpt tegen onder andere hoofdpijn, koorts, zwellingen, beurse plekken, insectenbeten, stijve spieren, buikpijn, pijnplekken waarbij er geen zwelling is en koude handen en voeten.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 3,95
Buddy Gelpack

Waarom Kinder-Produkten?

- Handige kinderproducten van goede kwaliteit!
- Snelle levering.
- Slechts €3,95 verzendkosten en boven de €50,- gratis verzenden!
- Tussen 09:00 en 18:00 is onze klantenservice bereikbaar of chat online!
- 14 dagen bedenktijd!

Productbeschrijving

Details

Dit rode hartje verzacht de pijn van je kind. Is ze weer eens op haar knie gevallen? Of wil zijn buikpijn maar niet weggaan? Dit hartje helpt tegen de pijn! De vorm en het vrolijke kleurtje van het hartje, maakt het net even iets leuker voor kinderen. Die kleine afleiding is natuurlijk ook al een afleiding van de pijn.

Om een plek te koelen leg je het Buddy Gelpack eerst in de koelkast. Wil je hem direct kunnen gebruiken, dan is het verstandig om je Buddy Gelpack ook simpelweg in de koelkast te bewaren. Hij bevat geen giftige materialen en is vrij van ftalaten. Je kunt hem daarom met gerust hart naast voedsel leggen. Ook kun je de Buddy in de vriezer leggen. Nu mag je hem alleen nooit direct op de huid leggen, omdat dit te koud is. Doe iets om het hartje, bijvoorbeeld een washandje, en dan is hij gewoon te gebruiken. Wat voor pijn kun je dan bijvoorbeeld koelen met een Buddy Gelpack? Hoofdpijn, koorts, zwellingen, insectenbeten en beurse plekken. Ook na het zonnen biedt Buddy verkoeling.

Bij pijn als gevolg van bijvoorbeeld stijve spieren, buikpijn, pijnplekken waarbij er geen zwelling is, koude handen en voeten kun je een warme Buddy gebruiken. Om Buddy warm te gebruiken, leg je hem 5 minuten in warm (geen heet) water. Check voordat je Buddy op de huid legt eerst even of hij niet te warm is. Desnoods kun je er nu natuurlijk ook een washandje omheen doen.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Buddy Gelpack Hartje

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemeen