Eten en Drinken

Maak nu een einde aan al dat geknoei! 

Eten en drinken blijft altijd wel een issue met onze kleine kliederkontjes! Ze willen van alles zelf doen, maar helaas gaat dit nog redelijk vaak fout. En wie kunnen dat dan weer opruimen? Juist, mama en papa! Dit hoeft niet meer lang te duren, want Béaba en Buggz hebben ontzettend handige producten waardoor het knoeien al een stuk moeilijker gaat! We hebben bijvoorbeeld anti-lek bekers, een lepeltje dat 360 graden mee draait waardoor het eten mooi op de lepel blijft liggen in plaats van op de grond (binnenkort weer op voorraad), en echte kliederschorten die ervoor gemaakt zijn om vies te worden!

Met al deze producten geeft u uw kleine zelf de verantwoordelijkheid, tenminste dat denken zij, maar ondertussen hebben papa en mama al een stuk minder rotzooi om op te ruimen. Dit is dus een win-win situatie en geen geknoei meer tijdens het eten! Voor papa en mama geeft dit ook weer wat rust, zij kunnen nu lekker even van hun boterhammetje of avondeten genieten, zonder continu de kleine in de gaten te hoeven houden.

Ook voor de grotere kids!

Maar naast al die handige anti-knoei producten zijn er ook leuke drinkbekers en lunchtassen voor de wat grotere kinderen onder ons om mee naar school te nemen. Leuke matchende drinkbekers en lunchtasjes, welk kind wil dat nou niet?

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina